Met welke subsidie kunnen wij u mogelijk helpen !

 

Bij renovatie, verbouw of nieuwbouw van kantoor- en bedrijfspanden moeten veel keuzes gemaakt worden. Onderwerpen als energetisch, van gas los, duurzaamheid en milieu spelen hierbij steeds vaker een rol. Goed en actief inspelen op deze onderwerpen levert ondernemers veel voordelen op, waaronder subsidie. Er zijn verschillende regelingen waarvan u gebruik kunt maken.

Burodo kan u ondersteunen bij;.

 

Energie Investeringsaftrek (EIA)


Een fiscale stimuleringsregeling om zakelijke investeerders te stimuleren om te investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. Burodo kan al vanaf € 160,- excl btw een aanvraag voor u indienen.

Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil)


Met deze regeling kan een zakelijke investeerder 75% van de investeringskosten willekeurig afschrijven waarmee een rente- en liquiditeitsvoordeel ontstaat. Burodo kan al vanaf € 160,- excl btw een aanvraag voor u indienen.

 

Milieu-investeringsaftrek (MIA)


Een fiscale stimuleringsregeling om zakelijke investeerders te stimuleren om te investeren in milieuvriendelijke technieken. Burodo kan al vanaf € 160,- excl btw een aanvraag voor u indienen.


Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE)


Een subsidie voor de aanschaf van duurzame installaties zoals zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels.

 

Mail info@burodo.nl  voor meer informatie